VIDEO Sanziene cu cod galben de canicula in vestul Romaniei

Codul galben de caniculă cuprinde vineri şi sâmbătă vestul ţării. În Banat, Crişana, Maramureş, sudul Olteniei şi al Munteniei şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea se menţine caniculară.

Se vor înregistra temperaturi maxime de 35 de grade, iar noaptea valorile minime nu vor scădea sub 20 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură – umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Ca urmare a atenționării meteorologice COD GALBEN de caniculă, emise de Administrația Națională de Meteorologie, Primăria Municipiului Reșița a activat punctele de prim-ajutor la nivelul municipiului.
Vor fi deschise două puncte de prim-ajutor în două locații, în Centrul Civic, la căsuţa numărul 6, și în Parcul Tricolorului, la căsuţa numărul 3.

Programul de funcționare va fi cuprins între orele 11:00-18:00, în această perioadă când sunt prognozate temperaturi foarte ridicate. Punctele de prim-ajutor sunt dotate cu instalaţie de climatizare, dozatoare cu apă rece şi paturi și va fi asigurată asistenţa medicală de personalul specializat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Reşiţa.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments