VIDEO SE POARTA SI LA CASE MAI MARI, MULT MAI MARI – MARȘUL FĂCĂTURĂ DE LA PARIS

Ați crezut că liderii mondiali au mărșăluit la Paris înaintea mulțimii? V-ați înșelat! După tragedia de la Paris, când atacatorii aparținând grupării Statul Islamic au tras în redactorii revistei satirice Charlie Hedbo, Franța a manifestat o mânie justificată.

1
Liderii mondiali în fruntea procesiunii

Oamenii au ieșit pe străzile Parisului, precum și în alte orașe franceze, pentru a onora cele 17 victime ale atacurilor teroriste. Cea mai mare demonstrație a fost, desigur, în capitală. Mass media a vorbit de milioane de participanți la acest marș. În fața mulțimii au mers liderii multor țări. Printre liderii europeni s-au numărat prim-ministrul britanic David Cameron, prim-ministrul italian Matteo Renziho, cancelarul german Angela Merkel, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, președintele Uniunii Europene Donald Tusk, președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, președintele Parlamentului European Martin Schulz, șeful diplomației europene Federica Mogheriniová și secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

2

Care a fost realitatea? Liderii mondiali s-au aliniat pe lățime pe o cu totul altă stradă decât cea pe care au mărșăluit oamenii de rând. Strada respectivă a fost închisă. S-au aflat acolo numai gărzile și politicienii, care s-au aliniat în fața grupului, în primul rând, astfel încât să fie văzuți în camerele de luat vederi. După o plimbare pe strada goală, cu jurnaliști filmând și făcând fotografii, politicienii s-au suit în limuzinele lor și au plecat. Imaginile au fost luate doar de la nivelul ochilor. De ce? Căci dacă ar fi fost făcute de sus, ar fi putut dezvălui acest lucru:

3

Cui îi face cu mâna premierul israelian Benjamin Netanyahu,
pe strada goală, închisă de polițiști?

4

Ce gândesc liderii lumii despre oamenii obișnuiți atunci când își permit o astfel de înșelăciune? Cu siguranță ne consideră pe toți niște proști, altfel nu și-ar permite o asemenea înscenare. Dar ceea ce este și mai izbitor este contribuția jurnaliștilor. Fără colaborarea lor, așa ceva nu s-ar fi putut organiza. Prin urmare, este legitim să ne întrebăm: Acesta este rolul agențiilor de știri? Să înșele? Să fie părtașe la minciună? După ce a preluat și difuzat știrea, agenția de știri slovacă TASR și-a cerut scuze față de public pentru inducerea în eroare și a revenit, relatând evenimentul corect. Câte agenții de presă au mai făcut acest lucru?

http://bcove.me/fda747l4

Urmăriți și video-ul: http://bcove.me/fda747l4

Preluare http://frumoasaverde.blogspot.ro/

Comentarii

comentarii