ActualitateCultural

VIDEO Serbările Cetății Caransebeș – la final cu foc de artificii si megaspectacol

S-au încheiat cele patru zile de Serbări ale Cetății la Caransebeș. Atmosfera medievală a cuprins din plin cetatea gugulană.
De la tradiționala paradă prin centrul municipiului, în aplauzele localnicilor, până la demonstrații de luptă călăre, scene de viață medievală, lupte între daci și romani sau între turci și români, demonstrații practice de meșteșuguri uitate, spectacole de dansuri, jonglerii cu foc, povești cu demoni şi suflete pierdute, cu singurătate şi dragoste, totul pe acorduri de muzică medievală, nimic nu a lipsit nici în acest an.

Si cum orice serbare trebuie încheiată frumos, duminică seara, câteva mii de gugulani din întreaga zonă s-au simțit excelent la cele două superconcerte, Paula Seling și Bere Gratis, cântând într-un singur glas refrenele unor hituri celebre.

La final, cerul a fost luminat, pe lângă stele, și de luminile colorate ale artificiilor, spre bucuria celor prezenți, care au păstrat, cu ajutorul telefoanelor mobile, momentele de neuitat, măcar până toamna viitoare, la o nouă ediție a Serbărilor Cetății. A fost a XIII-a ediție a Serbărilor Cetății de la Caransebeș.

Comentarii

comentarii