ActualitatePolitie

VIDEO Serie de accidente pe DN 58 după ploaia de ieri seară

dn58 (4)Ploaia puternică de ieri seară nu s-a lăsat fără urmări neplăcute. Dacă în oraş apa de pe drumuri nu a mai putut fi preluată de canale, in afara oraşului, a transformat DN58 Reşiţa Caransebeş, într-un adevărat patinoar. La km 2, un autoturisn Ford a derapat pe carosabilul alunecos, a intrat pe contrasens şi a izbit violent o Daci ce venea dinspre Caransebeş. Impactul a fost aşa de violent încât botul Daciei  a făst făcut praf. Ba mai mult, volanul maşinii s-a ridicat la 90%.
Au fost persoane rănite, capete sparte cucuie, dar din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa. Un bilanţ şi un raport exact asupra felului în care s-a petrecut accidentul şi cine se face vinovat, ne vor oferii azi poliţiştii ,,de la rutieră”.
Ce ar mai fi de spus este faptul că nu este ploaie în urma căreia să nu aibă loc un eveniment rutier pe DN58 Reşiţa Caransebeş. Toată lumea ştie că stratul de uzură s-a mâncat, toţi cunosc faptul că drumul este alunecos, că s-a folosit la fabricarea asfaltului piatră de râu care acum s-a şlefuit şi devine foarte alunecoasă când este udă, dar nimeni nu face nimic.

Cu siguranţă că şi şoferii sunt vinovaţi călcând mai tare acceleraţia, dar totuşi, chiar nu se poate face nimic?
Unde mai pui că la km 8, pe acelaşi drum, alte două autoturisme s-au ciocnit avariindu-se serios. Motivul? acelaşi drum alunecos. De data asta nu am avut victime, dar……….Doamne fereşte. Din păcate,ceilalți șoferi iși riscă viața lor și pe a celor care lucrează la tractarea mașinilor de pe carosabil. Toată lumea este nervoasă, nimeni nu mai are răbdare, dar nimeni nu realizează pericolul la care se expun ei și pe cei de pe carosabil. Imaginile vorbesc de la sine.

Comentarii

comentarii