Video Simpozion aniversar la CMJ Caraş Severin

DSC00527Simpozion aniversar la CMJ Caraş Severin

Cei 45 de ani de la înfiinţare, au fost marcaţi de Centrul Militar Judeţean din Caraş-Severin şi printr-o întâlnire festivă găzduită de sala mare a Palatului Administrativ din Reşiţa.
Militarii cărăşeni au sărbătorit cei 45 de ani de la înfiinţare alături de oficialităţile locale şi judeţene şi de cadrele militare aflate în rezervă şi în retragere. Simpozionul organizat la Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost un bun prilej de a aminti meritele pe care le au militarii cărăşeni mai ales în contextul actual al prezenţei a peste 1000 de cadre militare din banat, în Afganistan.
Prezent la Reşiţa a fost şi Mircea Cosor, şeful Centrului Militar zonal Timiş, care a apreciat activitatea Centrului Militar Judeţean Caraş-Severin.
col.Mircea Cosor-şef Centrul Militar Zonal Timiş
Cu ocazia seminarului organizat la împlinirea a 45 de ani de activitate, Centrul Militar Judeţean Caraş-Severin a împărţit diplome, colaboratorilor şi cadrelor militare în rezervă şi în retragere.
Centrul militar judeţean din Caraş-Severin a organizat, de la înfiinţare atât activităţi de instruire cât şi de consiliere şi orientare a tinerilor cărăşeni către cariera militară.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments