VIDEO Suflete lăsate în voia sorții – Oare chiar nu am invatat nimic in atatia ani?

Gest reprobabil și lipsit de orice urmă de umanitate la Bocșa. Un individ lipsit de bun simț și suflet, a pus patru pisoi într-o pungă și i-a aruncat în albia unui pârâu. Puși într-o plasă aceștia au fost aruncați spre o moarte dureroasă și sigură. Individul a vrut să scape de puii de pisică ce erau destul de măricei, aveau ochii deschiși, mergeau și căutau singuri mâncare fiind hămesiți. Fiara cu chip de om a vrut să înece pisoii, numai că nu a fost să fie: operatorul nostru a auzit mieunăturile disperate ale pisoilor și fără să stea pe gânduri, a coborât în albia pârâului scoțând punga afară din apă. Din păcate, pentru unul dintre puii de pisică a fost prea târziu: acesta se înecase deja. ceilalți trei pui au fost salvați iar unul dintre locuitori i-a luat acasă.

Vecinii spun că această practică este una obișnuită. Mulți locuitori din orașul Bocșa apelează la astfel de gesturi pentru a se scăpa de bietele suflete. Mai grav este că și oamenii din satele învecinate procedează la fel.

Legea 205/2004 Art. 4 spune că: ,,Deţinătorii de animale au obligaţia de a avea un comportament lipsit de brutalitate fata de acestea, de a asigura condiţiile elementare necesare scopului pentru care sunt crescute, de a nu le abandona şi/sau izgoni.”

Lipsiți de orice rațiune acești oameni își asumă drept de viață și de moarte asupra necuvântoarelor. De cele mai multe ori puși într-o pungă sau un sac, aceste suflete se chinuiesc zile la rând până își dau ultima suflare, în timp ce călăii lor nu sunt pedepsiți și parcurg aceleași metode de fiecare dată când au ocazia.

Vorbim astăzi de violența împotriva animalelor și despre oamenii care fără a avea resentimente agresează și se comportă cu aceste ființe într-un mod barbar, care te lasă câteodată fără cuvinte.
Orașul Bocșa, pe marginea râului Bârzava se aud plânsetele unor pui de pisică. Puși într-o plasă aceștia au fost aruncați în râu spre o moarte dureroasă și sigură. Doar norocul a făcut ca aceștia să nu fie duși în aval și de acolo mai departe, uitați de cei ce nu se pot numi câteodată oameni. Din cei patru pui, unul a pierdut lupta, însă restul au fost salvați la timp de doi reporteri aflați la un eveniment.

Comentarii

comentarii