Actualitate

VIDEO Temperaturi de primavara dupa zile de ger la Reşiţa

Cu toate că suntem în plină iarna iar frigul si zăpada trebuie să fie elemente obişnuite pentru această perioadă, astăzi la Reşiţa s-au întâmplă lucruri de-a dreptul curioase. După atâtea zile de vreme rece și ger, cu temperaturi negative record si de minus 21 de grade, brisc peste Banatul Montan, s-a petrecut o răsturnare de situație. În cursul zilei de azi, temperaturile au ajuns in zona Resitei si la 7 sau chiar 10 grade la Oravita.

Resitenii spun ca iarna aceasta in oras a reaparut spiritul civic. Alături de angajații primăriei, resitenii au iesit până acum la zapada și au curatat gheata din fata imobilelor si de pe trotuare. Temperaturile pozitive si cu mult peste zero grade Celsius, a făcut ca pe carosabil și trotuare sa nu se formeze poleiul.

Vremea cală şi frumoasă i-a scos pe reşiţeni din case chiar dacă este plină iarnă. Cu toţii spun că nu este normal, nu este bine, mai ales în plină iarnă, aşa vreme frumoasă. Unii spun ca este boala curată aceasta vreme, dar profita de ea din plin.

Comentarii

comentarii