VIDEO Teze și opinii liberale înainte de campanie – Declarații Marcel Vela

”Greii” PNL Caraș-Severin au susținut o conferință de presă la Reșița. ,,Contrar celor susținute de PSD, PNL stă cel mai bine în sondaje, deși unii candidați din anumite orașe sau comune, trebuie să depună un efort mai mare pentru a câștiga” a spus liderul PNL Caraș Severin, Marcel Vela.
„Nu ne-am stabilit un target, dar ne propunem să câștigăm alegerile în cât mai multe organizații locale. Săptămâna aceasta se încheie acțiunea de strângerea semnăturilor de susținere a candidaților și abia atunci stabilim și targetul. Pot să spun că lupta nu va fi ușoară. Unii candidați au șanse mai mari, alții – mai mici. În organizații din anumite comune și orașe, precum Moldova Nouă și Oțelu Roșu, avem candidați foarte buni, care vor trebui să depună eforturi sporite pentru a câștiga, întrucât vor lupta cu candidați care sunt deja primari pe funcție“, a declarat Marcel Vela. Acesta a mai spus că vor avea o campanie curată ce se va baza pe promovarea unor proiecte de modernizare a localităților din județ. Nu au lipsit binecunecutele contre si contraziceri politice pe tema ,,cel mai tare din parcare” aducă, PNL versus PSD în sondaje.
PNL Vela Marcel declaratii la Resita
Liberalii au mai precizat în conferința de presă că au finalizat propunerile pentru toate organizațiile locale. Unde sunt primari PNL în funcție, se va merge cu ei și la alegerile locale din 5 iunie. Primarii care au trecut la alte partide sau nu corespund viziunii liberalilor, au fost radiați din partid. Excepție face, până în prezent, primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, despre care Vela a afirmat că ”pe domnul Cismăneanțu îl lăsăm membru PNL, nu îl radiem. Domnul Cismăneanțu nu a fost radiat pentru că îi mai dăm o șansă”.

Comentarii

comentarii