VIDEO Top cei mai buni 10 sportivi ai județului

Cei mai buni sportivi ai județului au fost premiați astăzi de către Primăria Reșița în colaborare cu Direcția de Sport și Tineret Caraș-Severin.
Într-un top 10 al celor mai buni sportivi din județ au fost premiate performanțele din 2015 ale celor mai buni sportivi, premiile în bani fiind acordate atât de către Consiliul Local Reșița, din bugetul local, dar și de către Direcția de Sport și Tineret Caraș-Severin.

”Datorită dumneavoastră municipiul nostru a câștigat notorietate și prestigiu pe plan național și internațional și pentru acest lucru dorim astăzi să facem dovada gestului nostru de respect și recunoștință față de realizările dumneavoastră. Sincere felicitări tuturor pentru munca și eforturile depuse în obținerea performanței! Sincere felicitări antrenorilor care v-au format cu devotament!”, au fost o parte din cuvintele pe care viceprimarul cu atribuții de primar, Ioan Crina, le-a adresat sportivilor și antrenorilor prezenți la acesată festivitate.

În TOP SPORT 2015 pe primele 3 locuri s-au aflat Marius Cocioran de la CSM Universitatea Reșița, pe locul I – calificat la JO din 2016, record național la 50 km marș și locul 1 la Campionatul Național 20 km marș. Tot pe locul întâi în clasamentul acestui top se află și Diana Franț de la CSM Reșița, la lupte, câștigătoarea locului 1 la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă.

Locul II în clasament a fost ocupat de către Andrei Franț, CSM Reșița, tot lupte, pentru locul 3 la Campionatul Mondial pe Plajă, iar al trei-lea premiat al festivității a fost Vlad Caraș- CSM Reșița, lupte, deținătorul locului 5 la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă.
Celelalte 7 locuri din top 10 sportivi au fost ocupate de alți sportivi cu performanțe la lupte, atletism, box, dar și înot.
În total au fost premiați 17 sportivi.

În Top Antrenori s-au aflat:

locul 1 – antrenorul Octavian Măzăran -atletism, CSM Universitatea Reșița și antrenorul Adrian Dacica – lupte, de la CSM-CSS Reșița.
locul 2 -Cristian Dragomir- antrenor atletism CSS-CSM Reșița
locul 3 – Radu Gheorghe – antrenor box la CSM Reșița.

De asemenea, a existat și un top al sporturilor neolimpice cu un premiu pentru Szabo Ștefan de la CSM Reșița pentru radioamatorism, iar în Top Echipe Sporturi Individuale a fost premiată echipa CSM Univ.Reșița, 20-50 km marș (Cocioran Marius, Narcis Mihăilă, Știrbu Florin Alin, Doru Ursu și Balog Atila).

Au fost acordate diplome și pentru trei echipe din Top Echipe Sportive, iar șapte sportivi au primit Premiul ”Speranță Olimpică”.

Pe lângă aceste premii constând în diplome și bani, oferite de către Primărie în colaborare cu Direcția de Sport și Tineret Caraș-Severin, Primăria Reșița a decis să acorde încă patru diplome de excelență: pentru ce doi atleți Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, dar și antrenorilor Octavian Măzăran și Iosif Măzăran.

Comentarii

comentarii