VIDEO Un 8 Martie mai altfel pentru mamele, bunicile şi străbunicile de la Căminul de Bătrâni din Anina

Azil 1 Martie (6)Aşa cum a promis de 1 Martie, de Ziua Mamei, Lili Gherle s-a ținut de cuvânt și împreună cu alți oamni inimoși, au orhanizat un moment mai aparte de 8 Martie la Azilul din Anina.

Sala de festivităţi a Căminului pentru Persoane Vârstice din Anina a fost gazda unei manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Femeii. Doamnele din Cămin au avut parte de o surpriză plăcută care a constat într-un spectacol oferit de un grup de copii.
Festivitatea a fost organizată de Asociaţia LAURAS din localiate împreună cu Organizaţia de Femei a PSD Caraş-Severin, având ca parteneri, pe lângă instituţia –gazdă, Consiliul Local, cele două Parohii Ortodoxe din oraş- „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi „Sfânta Treime” din Steierdorf alături de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Celnic.
Programul acestei acţiuni culturale a cuprins cântece şi dansuri ale copiilor închinate mamelor şi femeilor de pretutindeni.
Vârstnicii au fost încântaţi de programul la care au luat parte.
În final, organizatorii nu au plecat de la eveniment înainte de-a le promite bătrânilor că îi vor mai vizita si cu alte ocazii.

Comentarii

comentarii