Politie

VIDEO Un barbat din Resita este in coma dupa ce si-a tras doua cuie in cap

Caz incredibil la Reşita, un bărbat de 50 de ani, fost angajat al unui serviciu secret, a încercat să se sinucidă. La urma – urmei, nu ar fi primul caz de suicid sau tentativă, numai că, situația de la Reșița este un foarte neobișnuită. Probabil într-un acces de furie sau cine știe din ce cauză, bărbatul și-a tras în cap două…….cuie.

Este vorba de un pistol – mai degrabă o sculă ce poate fi cumpărată din orice magazin de specialitate și care se foloseşte în tâmplărie. Acesta funcționează cu aer comprimat sau la curent. În mod normal, după primul cui tras în cap, orice bărbat, fie el și un bărbat puternic, s-ar prăvăli la pământ, numai că, bărbatul de care vorbim noi, şi-a tras în cap două cuie. El a fost gasit cazut la pamant cu doua cuie infipte in cap intr-o uscatorie de pe scara blocului in care locuia si pe care o amenajase ca si atelier de tamplarie unde facea diferite lucrari.

Ambele cuie i-au intrat aproape în totalitate în craniu, starea bărbatului este foarte gravă și după ce a fost stabilizat la UPU Reşita, acesta a fost trimis de urgență cu o salvare la Spitalul Clinic Universitar de Traumatologie de la Timișoara. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili ce a fost ecolo mai exact: tentativa de suicid, accident sau ..cine mai stie ce se poate intampla cand vorbim de servicii secrete. Dar, se pare ca o dam in scenarii de filme – asa ca – este mai bine sa lasam politia sa isi faca datoria.

Bărbatul are în jur de 50 de ani, este fost angajat al unui serviciu secret, este căsătorit şi are două fete.

Comentarii

comentarii