VIDEO Un bătrân de 70 de ani s-a aruncat de la etajul 9

Sinucidere la Reșița. Un bărbat de aproximativ 65-70 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 9 din apartamentul în care locuia cu chirie. Vecinii din blocul 20, primul bloc turn din centrul orașului vis a vis de Blocul IPJ, de pe Bulevardul I.L.Caragiale, au auzit o bufnitură puternică. Zgomotul venea de pe terasa de la parterul blocului. În momentul în care au ieșit la fereastră, oamenii au văzut un bărbat de aproximativ 70 de ani care zăcea într-o baltă de sânge.

Bărbatul locuia în chirie în acel bloc, iar vecinii nu îl cunoșteau bine, dar nu ar fi crezut că ar putea recurge la un asemenea gest. Omul era retras, saluta, dar nu intra în vorbă cu nimeni. Era singur si locuia singur intr-un apartament al fratelui sau. Cei doi fii ai sai sunt stabiliti la Timisoara, iar sotia il prasise în urmă cu vreo 4 ani. Din cauza bolii, se misca greu si era aproape orb. A fost un om respectat, unul dintre cei mai renumiti ingineri constructori ai Banatului, el fiind cel care a construit cartierul Resita Sud înainte de 1989. Acum, se pare că a clacat din cauza bolii și a decis să încheie socotelile cu viata.

La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști, ambulanța și pompierii, dar din păcate pentru bărbatul sinucigaș nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit pe loc după impactul cu cimentul de la o înălțime de aproape 30 de metri. Alții, spun că de fapt, bărbatul era bolnav, că avea o hemipareză și grave probleme de vedere. Un comunicat oficial va fi prezentat pe IPJ, probabil în cursul zilei de azi.
ATENTIE! IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL NEEDITATE!
https://youtu.be/urFgMMEp6WI
La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști, ambulanța și pompierii, dar din păcate pentru bărbatul sinucigaș nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit pe loc după impactul cu cimentul de la o înălțime de aproape 30 de metri.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean, iar polițiștii cercetează acest caz. În urmă cu câțiva ani, o femeie s-a sinucis în același bloc, ea a căzut în gol de la etajul 8. Se pare că bărbatul a premeditat tot fiindcă la balconul de la care s-a aruncat, era montată o plasă de protecție. Oameni care lucrează în blocul de vis a vis, spun că bărbatul a deschis plasa dupa care, calm, s-a urcat pe balustrada si a sarit in gol. Criminaliștii cauta să vadă dacă sinucigasul a lăsat vreo un bilet de adio sau vreo scrisoare adresată cuiva.

Comentarii

comentarii