VIDEO Un cetățean de onoare cu care Reșița se mândrește: Ștefan Popa – Popa”s

Popas (1)Bugetul Reşiţei a fost aprobat în şedinţa ordinară a Consiliului Local. Coniliului Local reşiţean a avut, la şedinţa din această lună, un invitat special. Caricaturistul Ştefan Popa Popas a fost prezent la Reşiţa, iar în cadrul unei ceremonii a primit titlul de cetăţean de onoare al Municipiului de pe Bârzava după ce, în urmă cu aproape un an, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

În acest an, bugetul de venituri şi cheltuieli al Reşiţei este de aproximativ 120 de milioane de lei. Bugetul a fost echilibrat astfel încât, cheltuielile din acest an să fie la acelaşi nivel cu veniturile din anul precedent. Forul decizional a aprobat în unanimitate bugetul, fără prea multe discuţii, consilierii find de acord ca, în funcţie de priorităţi, să se facă rectificări bugetare la bugetul actual.
Într-un cadru festiv în prezența consilierilor locali și a unei săli pline cu invtați, primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a înmânat Diploma de cetăţean de onoare al municipiului singurului caricaturist care a expus vreo dată la Vatican, dețintorul unui record Guines și multe, multe alte realizări deosebite: caricaturistului Ştefan Popa Popas
Mai trebuie aspus că Popa”s este una dintre primele 100 de personalităţi mondiale. Deşi mai are încă 26 de astfel de distincţii, artistul a spus că este o onoare să fie apreciat şi pe plan local, nu numai în lume. Titlul i-a fost acordat caricaturistului caransebeşean, într-o şedinţă specială- cu un invitat special.

Comentarii

comentarii