ActualitateTurism

VIDEO Unirea Mica pe Muntele Mic cu steag tricolor si romani adevarati

Mica Unire a fost sărbătorită …unde altundeva decât pe Muntele Mic. Unire Mică, Munte Mic…sunt doar vorbe fiindcă rezultatul muncii câtorva tineri si membrii ai site-ului si grupului https://www.facebook.com/MunteleMicOnline/?pnref=story a fost şi este la mare înălţime. Şi la propriu şi la figurat. Adică – nota 10 pentru efectul şi impresia artistică şi tot nota 10 pentru Utzu Maralescu – cel care a filmat şi pus pe internet toată povestea această frumoasă. Deci, patru români adevărați, cu Unirea în cuget şi simţiri au purtat pe schiuri un drapel tricolor de lung de vreo cinci metri. Tricolorul românesc a fost pe culmile județului Caraș-Severin.

Steagul fluturând și strălucind la propriu în bătaia soarelui pe pârtia de cristal, a fost purtat de schiorii Claudia Sembrea Veverescu, Emilio Totherescu, Adrian Subtire, Adrian Raciov, Adina Raciov, Romica Teresei Terescu, Cristina Subtire, Subtire Teodor – sportivi iubitori ai muntelui din Caransebes, Orsova si Timisoara, pe pârtia Borlova. Utzu nu a stat pe gânduri – și-a înălțat drona şi a filmat de sus toată această poveste frumoasă şi cu final frumos. Pe parcurs, echipei de temerari stegari, li s-au alăturat ceilalţi schiori şi turişti aflați pe pârtie.
Cristi Paici, unul dintre stegari, a scris pe pagina sa de fb: ,, Am avut onoarea să duc drapelul României pe pârtie. Salut iniţiativa băieţilor care au adus steagul şi drona. HAI ROMÂNIA!”

Subscriem:

,,Traiasca România, Hai România, Hai si mai ales, Deșteapta-te si trezește-te române!”

Comentarii

comentarii