VIDEO UPDATE Un șofer beat a lăsat astă noapte fără curent cartierul Măgura din Bocșa

UPDATE 4 martie Așa cum bănuiam încă de aseară, azi s-a dovedit că este ,,ceva putred în …Măgura”. Respectiva p-ersoană care s-a urcat la volanul excavatorului, nu poseda permis de conducere.
Caz incredibil la Bocșa – un excavator a pus la pământ un stâlp de electricitate după care, șoferul s-a făcut nevăzut, cu tot cu excavator.
Totul s-a petrecut marți seara în jurul orei 21:30 pe strada Măgura. În zonă se lucrează la reabilitarea instalațiilor de canalizare și apă și tot cartierul este un șantier. Cert este că în jurul orei 21:30, locuitorii au rămas fără curent, fără telefoane fixe și fără internet. Totul s-a scufundat în beznă iar oamenii au început să iasă pe la porți și pe stradă. Este vorba despre zeci de case de pe strada ,,Măgura de jos”. Multe dintre acestea se încălzesc cu gaz metan sau au instalate sisteme de hidrofoare pentru apă.

[youtube id=”OpECY5KOI-k”]

Locuitorii din mai multe case, spun că au auzit un zgomot puternic, pereții și ferestrele s-au cutremurat, moment în care au rămas fără curent. Când au ieșit la poartă de unde se auzea mare zgomot, locuitorii au văzut un excavator care trântise la pământ stâlpul din ciment și pe cel de la volan care vorbea incoerent, semn că este băut.

Luat la întrebări de localnici, șoferul s-a urcat la volan și a dispărut cu tot cu excavator. La fața locului au sosit polițiștii, dar nu au mai găsit nici făptașul și nici excavatorul. Oamenii legii au pornit o anchetă în acest sens pentru a descoperii autorul accidentului.

Mai mulți localnici care au sunat la redacția infocs.ro au spus că la fața locului, a sosit un echipaj al firmei de electricitate iar oamenilor li s-a spus să intre în case și să nu vorbească cu presa fiindcă altfel, nu le repară curentul. Cert este că la sosirea echipei noastre, pe stradă mai erau doar câțiva oameni care nu s-au lăsat intimidați de amenințări. Ba mai mult, ei au povestit ce s-a întâmplat.
Din păcate, echipa de electricieni a plecat de la locul accidentului iar oamenii se tem că peste noapte, firele electrice vor fi furate și astfel vor de alt necaz și mai mare fiindcă electricienii nu vor mai avea ce repara pe lumină.

Iată ce spune și poliția despre această cauză:

UPDATE 4 Martie Accident fără victime

În seara zilei de 3 martie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe strada Măgura din Bocşa.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un utilaj, ce efectua lucrări la structura de canalizare, a distrus un stâlp din beton de susţinere a reţelei de energie electrice. La volanul utilajului s-a aflat F.F. în vârstă de 40 de ani, care nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

comentarii