VIDEO Viață de sinistrat accidentat în urma exploziei, pe un pat de spital

DSC05242Explozia devastatoare din blocul de locuinţe de ieri, pe lângă case şi averi, munca de o viaţă şi destine, a afectat şi stare de sănătate a multora.
În urma deflagraţiei, o bătrână de 71 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane au ajuns în spital. Dintre acestea, o femeie şi un tânăr au suferit răni şi atacuri de panică, iar un alt bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost internat în stare de inconştienţă. El a fost lovit în sufragerie de uşa de la intrarea apartamentului său care a fost dislocată de explozie.
Un alt bărbat mai tânăr, locuitor al etajului trei, în momentul exploziei – a ajuns cu tot cu podea la etajul doi în locuinţa în care s-a produs deflagraţia.
Ajuns la Spitalul de Urgenţă în stare de inconştienţă, bărbatul a fost preluat de personalul de la UPU, resuscitat după care a fost internat în Secţia chirurgie. Din păcate, omul nu a fost mulţumit deloc de serviciile medicale- şi nu atât din cauza serviciilor- cât mai ales, a modului în care a fost tratat de medici şi personalul medical. ,,Nu am vrut să fiu eu centrul atenţiei, departe acest gând de mine, dar la un moment dat, efectiv m-am simţit ignorat ca şi când nu aş fi existat acolo. Şi nu vorbim de aici de o oră- sau două, ci de ceasuri întregi de ignorare”.

Comentarii

comentarii