VIDEO Viitorii criminali cresc sub ochii nostrii – Atentie la imagini!

Violenţă la extrem. Fiţi vigilenţi. Nu lăsaţi copiii în anturaje dubioase. De la ce s-a întâmplat acolo și până la crimă, mai este un pas. Deşi este la pământ, tânărul este lovit în continuare cu bestialitate. Se vede de la o poştă că bătăuşii cauta să provoace cât mai multă durere şi suferinţa, sunt mândrii că l-au umplut de sânge pe colegul lor. Nici strigătele de durere nu-i impresionează. Noroc că nu au avut un par la îndemână. Precis acum vorbeam de o crimă. ATENTIE! IMAGINI DE O VIOLENȚĂ EXTREMĂ.
https://youtu.be/TYJDml3zTbc
Oamni buni, opriţi orice fel de violenţă în rândul tinerilor. părinţi – aveţi grijă la ce filme şi programe se uita copiii şi nepoţii dv. la televizor. Urmăriţi-i ce jocuri au pe calculator. Mai bine vigilenți și ,,răi” acum ,decât să creștem la ușă viitorii delicvenți și criminali. Tânărul bătut are 18 ani iar bătăușii au câte 17 ani și erau prieteni. Tot scandalul a pornit de la niște injurii reciproce între unul dintre agresori și cel aghresat.

Politia s-a autosesizat, i-a depistat pe doi dintre cei trei agresori, au fost dusi la audieri si la propunerea procurorilor, au fost retinuri pentru 24 de ore. Mânie vor fi prezentati judecatorilor cu prunerea de arest preventiv fiind considerați un real pericol pentru cei din jur.
youtube.com

Comentarii

comentarii