VIDEO Vijelia care s-a abătut astă noapte peste Reşita a lăsat în urma zeci de copaci rupţi si masini avariate

Vijelia care s-a abătut astă noapte peste Reşita a lăsat în urma zeci de copaci rupţi sau scoşi cu totul din pământ. Mai multe autoturisme au fost avariate, dintre care unul este distrus complet. Se pare că păgubaşul va scoate el bani din buzunar pentru înlocuirea maşinii fiindcă pomul care i-a distrus maşina se afla pe proprietatea unei societăţi comerciale care este închisă şi se afla în insolventa.

Majoritatea șoferilor care au avut maşinile avariate mai uşor, spun că nu au decât asigurările obligatorii, aşa că vor scoate bani din buzunar să repare maşinile.

Oamenii spun că nu au mai văzut aşa ceva să se fi întâmplat la Reşita. Fiecare a pus mâna pe mătură, pe ce a putut şi a început să facă curăţenie în jurul blocurilor.

Echipele de la Parimaria Reşita ajutate de macarale, au început încă de astă noapte să îndepărteze urmele lăsate de vântul deosebit de puternic care a lovit Reşita. La Primăria Reşita la SVSU, este în curs de finalizare o situaţie cu pagubele produse în oraş de vijelie.

Comentarii

comentarii