VIDEO Vitezomanul păcălit de … curbă

3 ian (2)Un resitean de 42 de ani a apasat prea tare pe acceleratie intr-o curbă de la iesirea din Resita, iar acest lucru l-a costat. Soferul a pierdut controlul volanului si a iesit cu masina de pe carosabil direct intr-un sant. Din fericire, barbatul nu a fost ranit grav.

Drumul plin de curbe dintre Reșița și Bocșa a dat deseori bătăi de cap șoferilor, mai ales celor mai puțin experimentați. Dar, dacă regulile de circulație sunt respectate, iar viteza este adaptată în funcție de complexitatea curbelor, conducătorii auto nu au niciun motiv de îngrijorare. Se pare că un reșițean de 42 de ani nu s-a gândit la acest lucru. Considerând că are de aface cu o curbă ușoară, acesta a intrat cu viteză prea mare în curba de lângă sediul Registrului Auto Român, și a ieșit de pe carosabil, direct într-un șanț de pe marginea drumului.
ANCUȚA CĂRBUNARU
Mașina nu a fost avariată foarte rău, iar șoferul, în afară de o lovitură la cap, cauzată de nepurtatrea centurii de siguranță, s-a ales doar cu o sperietură zdravănă. După îngrijirile medicale primite la spital, bărbatul a fost externat.

Comentarii

comentarii