VIDEO Zilele Oraviței – Trei zile de petrecere si voie bună

La Oraviţa au fost trei zile de petrecere cu Nicu Novac, Vama Veche, Horia Brenciu, The Motans și Liviu Vârciu şi nu doar atât. Au mai fost mulţi alţi artişti dar şi mici bere şi multe alte bunătăţi pentru toţi cei care au ales Oraviţa în acest weekend şi nu au fost deloc puţini. De fapt într-un stil caracteristic Grasu XXL chiar a spus că a fost mâncare, a fost băutura, au fost de toate.
Primăria din Oraviţa a pregătit şi în acest an aşa cum ne-a obișnuit de când primar este Dumitru Ursu o nouă ediție incendiara a Zilelor Orașului. Prezentatori au fost Livu Varciu şi care s-au îndrăgostit de oraş şi care au promis că vor vorbi peste tot de frumuseţile acestui minunat oraş.

Aşa că orăvițenii și nu numai au avut prilejul să petreacă trei zile memorabile pe platoul gării, acolo unde Primăria a organizat şi în acest an Zilele oraşului. Spectacole au fost unul și unul şi distracţia a început vineri seara cu muzica populară când pe scenă au urcat Nicu Novac împreună cu fiica sa, Nicoleta Novac. A doua zi s-a trecut la muzică uşoară când în premieră pe scenă din Oraviţa au concertat Vama Veche, Horia Brenciu. Tudor Chirilă şi Vama au pregătit şi o surpriză publicului pentru că au cântat în premieră o piesă de pe albumul lor în limba engleză care va apărea în luna septembrie. Seara a fost încheiată Horia Brenciu care a făcut un show pe cinste.

În ultima seară a fost rândul lui Randi, Grasu XXL şi The Motans, iar atmosferă a fost incredibilă. Mai trebuie adăugat că a fost şi un moment special pentru că un orăvițean şi-a cerut în căsătorie iubita, oferindu-i inelul de logodnă în uralele şi aplauzele tuturor celor prezenţi. Una peste alta, Zilele Oravitei au fost din nou peste aşteptări, dar nu-i nimic, așteptăm deja cu interes ediţia de anul viitor.

Comentarii

comentarii