VIDEO RMN pentru cărăşeni

Spitalul judeţean de Urgenţă din Reşiţa va fi dotat în curând cu un computer tomograf. Acesta ar fi singurul aparat de acest gen din juret. In preyent, pentru o asemenea investigate, resitenii pierd cate doua zile pa la Timisoara sau Arad.

 

Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au votat, în unanimitate, hotărârea privind participarea la un nou proiect transfrontalier, derulat de aceasta data împreună cu municipalitatea din Pojarevăţ, Republica Serbia.

Proiectul presupune achizitionarea aparatului medical în valoare de peste 800 de mii de euro şi este a doua mare investiţie, după aparatul RMN obţinut printr-un proiect european în parteneriat cu Spitalul din Vârşeţ- Serbia. Spitalul reşiţean mai are un motiv de bucurie. Guvernul a aprobat deblocarea a 28 de posturi pe care, de la 1 ianuarie 2013, vor putea fi angajaţi medici, asistente şi infirmiere.

Consiliului Judeţean Caraş-Severin a mai aprobat, prin rectificare de buget, 40 de miliarde de lei vechi pentru continuarea lucrărilor la drumul judeţean 582 Văliug-Slatina Timiş, organigrame şi state de funcţii pentru instituţiile din subordine şi înfiinţarea unui nou serviciu public comunitar pentru evidenţa persoanelor , la Târnova.

Comentarii

comentarii