Viitorul sună bine pentru ACS VIITORUL ANINA 2014

Clubul s-a înființat oficial în 29 mai 2014, dar de fapt, antrensamentele au demarat la sfârşitul lui martie, cu 18 jucători. Acum în club activează 42 jucători, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Fiecare copil plăteşte lunar o cotizație de 100 lei. Dacă sunt 2 fraţi, se plăteşte doar 75 lei de persoană. Din aceşti bani, se achită cheltuielile de transport la fiecare deplasare, asistența medicală la fiecare meci, baremul arbitrilor. În plus, copiii beneficiază la fiecare deplasare de o masă la restaurant. În plus, sportivii primesc la fiecare antrenament, câte o ciocolată şi o stică cu apă plată.

În afara acestor cheltuieli, au fost cumpărate 20 de costume de trening ce au fost personalizate. De asemenea, echipamentul cuprinde şi 45 de tricouri – și acestea personalizate. Toții membrii au legitimații și viza medicală.

Deocamdată, clubul are 50 de mingi și în perioada următoare, se dorește cumpărarea a încă 20 de treninguri. Acestea vor fi destinate celor mai mici membrii ai clubului.
Cheltuielile sunt mari deoarece 3 echipe sunt înscrise în campionatul de juniori, Grupele C şi E.
Chiar dacă sunt mici, juniorii C, anii 2000-2001, au primit premii în bani când au câştigat. Un exemplul este meciurile cu Gloria Reşita şi Metalul Reşita. Copiii au primit câte 30 – respectiv 60 de lei de jucător, deoarece la acest club, performanța se plăteşte.

Primarul Romanu Gheorghe şi viceprimarul Ungureanu Doru, au dat tot sprijinul clubului, permițând antrenamentele pe terenul ,,Minerul” cât şi în sala de sport, în mod gratuit.
În Anina sunt mulţi copii talentaţi, care pot să ducă o viaţă mai bună datorită talentului lor şi să nu uităm că sportul înseamnă sănătate. La clubul Viitorul Anina, copiii se respectă reciproc, nu au voie să înjure sau să se jignească.
Nu în ultimul rând, trebuie amintit sprijinul total pe care clubul îl are din partea părinţilor.

Badea Nelu
antrenor si patron al clubului Viitorul Anina

Comentarii

comentarii