ActualitateUtilitare

Vineri la Reșița, va avea loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 25 septembrie 2015, începând cu ora 9, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. În acest an, Bursa va fi organizată la Reşiţa, la Casa de Cultură (foaier) din strada Libertății nr 40.

Până la această dată au confirmat participarea la Bursă un număr de 18 agenţi economici care vor oferi absolvenţilor prezenţi la Bursă un număr de 80 locuri de muncă, dintre acestea 12 fiind pentru absolvenţii cu studii superioare ( inginer proiectant electrotehnic ,inginer economist, inginer sudor, functionar administrativ, inginer productie si tehnician mecanic).

Meseriile în care absolvenţii fără studii superioare vor avea posibilitatea să ocupe un loc de muncă sunt : electrician, instalator apa canal, agent vanzari, mecanic utilaj, sapator manual, operator introducere, validare si prelucrare date, magaziner, zidar restaurator, dulgher, fierar betonist, asistent relatii publice si comunicare , confectioner imbracaminte din piele si inlocuitori, operator fabricare mezeluri, inspector exploatare trafic, lucrator gestionar, paznic și muncitor necalificat in industria confectiilor.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sunt asteptate sa participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau , în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă sunt invitaţi să-şi depună ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212380) sau la sediile Agenţiilor locale şi Punctelor de lucru din judeţ. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Comentarii

comentarii