Viol sub ameninţarea cuţitului la Ramna

O femeie de 60 de ani a fost violată de un bărbat de 27 de ani. Fapta s-a petrecut duminică dupămasa în apropierea localității Ramna, mai exact, pe drumul ce duce spre Valeapai. Violatorul, nu este din localitate, este venit din altă parte a țării și este cioban.

Acesta se afla cu vitele pe pășunea din marginea localității când a văzut-o pe femeie că vine dinspre câmp și se apropie de drumul ce duce în sat. Ciobanul a încercat să intre în vorbă cu viitoarea victimă și fiindcă aceasta nu l-a băgat în seamă, a trecut la argumentul forţe: a scos din buzunar un cuțit și ca un lup a sărit pe biata femeie amenințând-o că îi taie gâtul dacă țipă și nu merge cu el în niște tufe din apropierea drumului.

Biata femeie a încremenit de frică și fiindcă în sat se știa că bărbatul este o fire violentă mai ales atunci când consumă alcool, a făcut ce i-a spus acesta. Ciobanul a violat biata femeie după care a amenințat-o că dacă spune cuiva ce s-a întâmplat va avea el grijă de ea. Scăpată din mâinile brutei, victima a mers acasă unde a spus ce a pățit iar rudele acesteia au sunat la 112. Polițiștii l-au ridicat pe cioban și l-au reținut 24 de ore pentru cercetări și audieri. Vom reveni cu amănunte.

nr.
Acestea sunt informatii primite pe surse si de la rudele victimei si care pot suferii modificari in functie de mersul anchetei politistilor care vor stabili exact ce s-a intamplat.

Comentarii

comentarii