Votați alianța USR PLUS, nu alianța PNL-PSD!

Andrei Plujar, candidat al Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Caraș-Severin!

Votați alianța USR PLUS, nu alianța PNL-PSD!

Aseară am fost din nou ținta unui atac din partea domnului Dunca. După ce la începutul campaniei electorale membrii Alianței USR PLUS au fost catalogați drept „tineri obraznici” și s-a insinuat că am putea fi cumpărați de PSD, Romeo Dunca m-a făcut profitor si a declarat că sunt „un simplu găinar”. Lăsând la o parte limbajul de golan folosit de către liderul PNL, fără ca să dea dovadă de bun simț a continuat să promoveze jumătățile de adevăr aruncate în spațiul public de către Eugen Cotarcea (membru PNL) și resita.ro (site finanțat de primăria Reșița), insinuând că fac evaziune fiscală. Pot înțelege disperarea domnului Dunca că va pierde alegerile pentru președinția Consiliului Județean, dar nu pot înțelege atitudinea PNL care susține și încurajează aceste gen de comportament și limbaj în politică.

Sunt consternat cât de jos a putut ajunge conducerea PNL, un partid cu lungi tradiții liberale, urmași ai Brătienilor. Alianța USR PLUS și PNL sunt singura șansă de a scăpa județul Caraș-Severin de influență toxică a PSD.

Cu toate acestea candidatul PNL afirmă că nu va face nici o alianță cu mine și cu Alianța USR PLUS. După ultimele declarații ale lui Romeo Dunca ne este tot mai clar că PNL nu dorește o alianță postelectorală cu USR PLUS, ci reconstrucția USL în Caraș-Severin.
Singurul partid care va susține în Consiliul Județean interesele cetățenilor si va lupta pentru ca transparența, integritate și competența suntem noi, Alianța USR PLUS

Cărășenii nu uită că Uniunea Social Liberală a pornit din Caraș-Severin. Votați Alianța USR PLUS în Caraș-Severin!

Comentarii

comentarii