@Breaking newsActualitate

Vreme capricioasă cu temperaturi extreme şi în Banatul Montan VIDEO

După temperaturile de ieri de 16 -17 grade, Agenția Națională meteorologică anunța o răcire accentuată a temperaturilor pentru următoarele zile. Temperaturile vor ajunge şi la -10 de grade în unele zone din ţară. Dacă ieri la Reşita termometrul arăta 16 grade, astăzi acestea arătau între 3 și 6 grade – în funcție de locul în care sunt amplasate.

Din cauza vremii din această iarnă – la Reșița nu a căzut nici măcar un fulg de zăpadă – prin iarbă se pot vedea flori de păpădie și bănuți. Chiar și coada șoricelului este verde și înflorită ca în plină vară.

Dar de azi, toate s-au schimbat la 180 de grade. Astfel, conform ANM vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, începând dinspre vestul țării. Astfel, temperaturile maxime se vor menține preponderent negative. Nopțile vor fi geroase.

Reșițenii se bucură de temperaturile pozitive dintr-un singur motiv: centralele termice vor funcționa mai puțin și nu vor mai scoate bani din buzunar pentru gazul metan. Asta în pofida faptului că toți își doresc să fie frig și să ningă măcar de Crăciun.

Comentarii

comentarii