Vreme superbă de iarnă cu zăpadă de peste 60 de cm pe Muntele Semenic in primele zile ale anului VIDEO

Vreme superbă de iarnă cu zăpadă de peste 60 de cm. Semenicul și Munții Banatului se află sub cod galben de ninsoare abundentă. Muntele își așteaptă tiriștii în acest weekend cu o vreme superbă de iarnă adevărată și cu un strat de zăpadă de 60 de cm.

Pe muntele ninge de 24 de ore continuu și aceasta este prima zăpadă serioasă din acest an. Cabanele sunt deschise și oferă peste 300 de locuri de cazare pe munte.

Chiar dacă suntem abia la jumătatea zilei de vineri, vremea superrbă, i-a scos pe oameni din case și deja au venit pe munte. Deja pe munte au ajuns turiști dornici să se bucure de munte și distracția unică în zăpada mare ca în poveștile copilăriei

Pentru prima data în această iarnă, administratorii vor deschide trei pârtii din cele 7 de pe Semenic. Asta pentru schiori, fiindcă copiii și mulți alții, s-au dat cu sania și s-au bucurat de prezența din abundență a zăpezii.

Vreme superbă de iarnă cu zăpadă de peste 60 de cm. Drumarii au intrat în acțiune încă de noaptea trecută și se intervine cu plugurile, turbofreza si material antiderapant. Asta in conditia in care la Reșița și în restul Banatului, nu exista strop de zăpadă.

 

Comentarii

comentarii