Utilitare

Vremea 1 – 29 aprilie 2019. De marţi, aerul polar acoperă toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 1 – 29 aprilie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în cea de-a doua lună de primăvară.

Conform prognozei meteorologilor, luni va fi cald în toată ţara, cu temperaturi ce vor atinge în sud chiar şi 23 de grade Celsius.

Specialiştii spun că este una dintre cele mai secetose luni din istorie. Sunt zone unde nu a mai plouat de mai mai bine de o lună de zile.

Prognoza meteo 1 – 8 aprilie 2019

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

Vremea 8 – 15 aprilie 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Citeste tu mai departe prognoza pentru toata luna aici: https://observator.tv/vremea/vremea-1-29-aprilie-2019-de-marti-aerul-polar-acopera-toata-tara-289056.html?utm_source=Notification&utm_medium=Browser&utm_campaign=Push%20Notification

Comentarii

comentarii