Week-end cu numeroase evenimente rutiere, unele cu urmări deosebit de grave

1. În data de 29.08.2015, ora 19.10, în comuna Fârliug, sat. Scăiuş a fost depistat în trafic un autoturism condus de către S.I. din comuna Fârliug, sat Scăiuş. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele aparţin altui autoturism. În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

2. În data de 30.08.2015, ora 03.22, lucrătorii de poliţie au oprit pentru control pe DN 6, autoturismul condus de către A.V. din comuna Teregova sat Rusca. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 12.06.2015 iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Cercetările continuă faţă de A.V. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere auto.

3. În data de 30.08.2015, ora 03.30, lucrătorii Poliţiei municipiului Caransebeş, au oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu, autoturismul condus de Ş.I.A. din Caransebeş. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Muninicipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă faţă de Ş.I.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

4. În data de 30.08.2015, ora 09.49, în timp ce S.E.R., de 26 ani, conducea o motocicletă pe DN 58 la km 34, în afara localităţii Reşiţa, într-o curbă la stânga pierde controlul motocicletei şi se rostogoleşte de mai multe ori într-o zonă de vegetaţie. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a acestuia. În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

5. În data de 30.08.2015, ora 14.00, în timp ce B.D.M. de 36 ani din Deta, jud. Timiş, conducea o motocicletă pe DN 58 B, din direcţia Timişoara spre Reşiţa, în Măureni, pierde controlul ghidonului, cade pe carosabil si se accidentează. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a acestuia care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

6. În data de 30.08.2015, ora 14.50, lucrători din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Reşiţa au depistat pe A.B., de 18 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DC 89, la km 2, Soceni spre Târnova. Cercetările continuă faţă de A.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

7. În data de 30.08.2015, ora 17.35, în timp J.M.R., de 19 ani, din Socol, sat Pârneaura, a condus un autoturism pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Răcăşdia, la km 148+400 m, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă spre stânga, nu adaptează viteza la condiţiile de drum, moment în care observă un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în apropiere de axa drumului şi, datorită experienţei redusă în conducere, pierde controlul direcţiei de deplasare, pătrunde pe contra sens, după care se izbeşte de malul de pământ din partea stângă, apoi se răstoarnă. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului şi rănirea uşoară a altor trei persoane, pasageri în autovehicul, care au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Oraviţa şi Spitalul Judeţean de urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

8. În data de 31.08.2015, ora 02.55, lucrători din cadrul Postului de Poliţei Slatina Timiş, au oprit pentru control pe DN 6, în Armeniş, intersecţie cu DC 24 Sat Bătrân, autoturismul condus de B.I. de 53 ani, din Teregova, sat Rusca. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, conducătorul auto fiind condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările continuă faţă de B.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii