Workshop de branding al Reșiței la Primăria Reșița VIDEO

Workshop de branding al Reșiței la Primăria Reșița. „Cetatea de foc” sau „Orașul cu poeți” erau sintagme prin care Reșița era cunoscută și recunoscută în trecut, însă, vremea aceea a trecut, iar municipiul de pe Bârzava trebuie să se reinventeze. Acesta a fost obiectivul workshopului de branding organizat de autoritățile locale.


Reprezentanți mai multor organizații cu activitate în domeniul turismului, culturii sau tineretului, dar și reprezentanți ai mediului universitar și ai autorităților locale și județene, au participat în sala de ședință a Palatului Administrativ, la un workshop de branding al Reșiței. Municipalitatea dorește crearea unui brand de oraș – nu doar pentru a atrage turiști, ci unul orientat spre locuitorii municipiului de pe Bârzava, unul cu care aceștia să se identifice.

La acest workshop, au participat și reprezentanți ai Consiliului Județean Caraș-Severin care doresc o dezvoltare a unor branduri de locație complementare, care să ajute la atragerea cât mai multor turiști în Reșița și implicit în Caraș-Severin.

O potențială soluție de brand de oraș este așteptată peste 6 luni. Workoshopul a fost organizat de Primăria Reșița.

Comentarii

comentarii