@Breaking newsPolitie

ZECI DE AUTOVEHICULE DESTINATE TRANSPORTULUI ELEVILOR, VERIFICATE DE POLIȚIȘTII DIN CARAȘ-SEVERIN

Pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea oricăror evenimente negative în care ar putea fi implicați aceștia, polițiștii rutieri au continuat săptămâna trecută verificările în ceea ce privește autovehiculele destinate transportului de elevi, fiind oprite în trafic și verificate 57 de astfel de autovehicule, atât în mediul rural cât și în mediul urban.

De asemenea, polițiștii i-au instruit pe șoferii microbuzelor școlare cu privire la respectarea regulilor de circulație, reamintindu-le totodată aspecte legate de legislația rutieră și de conduita în trafic, pentru a nu fi înregistrate evenimente nedorite.

Au fost verificate și documentele și avizele necesare transportului de elevi, documentele conducătorilor auto, ale autovehiculelor, precum și starea tehnică a acestora.

De asemenea, au fost efectuate testări cu aparatul etilotest în rândul conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi, opriți în trafic, nefiind depistați șoferi sub influența alcoolului.

Cu aceeași ocazie, polițiștii au stat de vorbă și cu elevii aflați în aceste mijloace de transport și le-au reamintit principalele reguli pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranță.

Verificările continuă și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *