@Breaking newsCultural

Zilele oraşului Oraviţa cu mii de participanţi din toată Valea Carasului VIDEO

Zilele oraşului Oraviţa cu mii de participanţi din toată Valea Carasului. Zilele de sărbătoare dedicate patronului orașului, Sfântul Ilie, s-au încheiat la Oravița. Se știe că din moși strămoși- Ilie este patronul spiritual al Oraviței iar bătrânii au ales din vremuri vechi, ca acum să fie sărbătorită și Rugă de la Oravița. Mai modern, sărbătorii i se spune acum ,,Zilele Oraviței”. Câteva mii de oameni s-au perindat în cele două zile de sărbătoare pe Platoul Gării, unde s-a ţinut petrecerea.
Așa cum a promis încă de anul trecut când orăvițenii au fost copleșiți cu muzică de calitate, administraţia orașului, s-a ținut de promisiune și a pregătit și în acest an, un program deosebit.

Timp de două zile, prin fața miilor de spectatori care ce au venit din tot Banatul pe tradiționalul Platou al Gării, s-au perindat mari artiști din industria spectacolului românesc.

Prima zi a a fost ziua programului folcloric, iar aseară, au venit în fața publicului  Rapp’Aga, Liviu Teodorescu, Vescan, Irina Rimes şi trupa Bere Gratis. În noaptea aceasta vor apărea în faţa spectatorilor DJ Ninho, BUG MAFIa şi DJ Vali Bărbulescu.
Petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii care a ţinut aproape un sfert de oră.

Au fost două zile de sărbătoare în care orăvițenii și localnici din Reşita, Caransebeş, Moldova Nouă – mai din tot Banatul, au aplaudat artiști celebrii în România. Locuitorii oraşului sunt încântaţi de program. Sărbătoarea a fost a fost susţinută financiar în mare parte cu bani din taxele plătite de comercianții care au vândut aici produsele lor.

Comentarii

comentarii