Ziua a doua de proteste pentru siderurgiștii reșițeni de la TMK VIDEO

Angajații TMK au ieșit din nou în stradă nemulțumiți de situația de la combinat. Liderii sindicali spun că în cazul în care Guvernul nu va debloca conturile, activitatea firmei va intra în impas.

Angajații de la TMK Artrom Reșița au continuat și în această dimineață protestele. Angajații solicită autorităților să găsească soluții pentru continuarea activității combinatului, aflat sub sancțiunile impuse de Comisia Europeană companiilor cu acționariat rusesc.

Angajații TMK Artrom din Reșița au reluat de ieri protestele, în contextul în care activitatea combinatului este pe punctul de a fi blocată, ca urmare a sancțiunilor impuse de Uniunea Europeană oligarhului rus Dmitry Pumpyansky care controlează, indirect, grupul TMK. 

Sute de angajați ai TMK ARTOM din Reșița au protestat marți în fața combinatului nemulțumi de faptul că activitatea lor este în continuare blocată. Conform liderilor de sindicat, blocajul ar fi cauzat de lipsa de asumare a funcționarilor de la Ministerul Afacerilor Externe. Pe de altă parte, o serie de drepturi salariale le sunt și ele înghețate.

Siderurgiștii de la Combinatul Siderurgic TMK Reșița, vor protesta și azi în fața societății, iar joi, o parte dintre sindicaliști vor merge la București. În cazul în care situația nu se va debloca, sindicaliștii vor protesta, săptămâna viitoare, în fața Guvernului și a ministerelor de resort.

Comentarii

comentarii

One thought on “Ziua a doua de proteste pentru siderurgiștii reșițeni de la TMK VIDEO

Comentariile sunt închise.