VIDEO Ziua Copilului – Ziua Bucuriei celebrată la Colegiul Tehnic din Reșița

Copiii de la mai multe școli și grădinițe din Reșița au prelungit cu încă o zi sărbătoarea dedicată lor, Ziua Copilului. Acest lucru a fost posibil la inițiativa tânărului Alin Savu, cunoscut pentru campaniile pe care le derulează și în care sunt vizați în mod special copiii.
De data aceasta Alin a ales să aducă zâmbete pe chipurile copiiilor de la școli și grădinițe, precum și de la Centrul ”Speranța”, cu ocazia zilei de 1 Iunie și beneficiind de sprijinul Colegiului Tehnic Reșița a organizat campania numită ”Ziua Copilului – Ziua bucuriei!”.

[youtube id=” WtnTaPUmEXE”]

”Am vrut ca acești copii minunați să simtă că sunt sărbătoriți de ziua lor. M-am găndit că pot face ceva pentru acești copii. Și eu am fost copil la rândul meu și știu ce înseamnă să ți se ofere o bucurie”, a spus Alin Savu.

Copiii prezenți în curtea Colegiului Tehnic au dansat, au creat desene pe asfalt, s-au bucurat de face-painting și au primit dulciuri de la organizatori.
Alin nu a fost singur în această campanie și pe lângă oamenii de bine care au răspuns inițiativei lui și l-au sprijinit cu donații, alături de el s-au aflat și o parte dintre cadrele didactice ale liceului care au animat atmosfera costumându-se în clowni sau împărțind dulciuri celor mici, ori dansând împreună cu aceștia pe melodiile propriei copilării.

”Având în vedere că mă cheamă Luci și că sunt clown, unde sunt copii sunt și eu. În fiecare an de 1 iunie mă implic. E drept că o colaborare cu Alin e doar de data asta, în rest i-am urmărit activitatea și știu că este extrem de implicat și de generos în a lucra cu copiii, în a le oferi, dar iată că de data asta drumurile noastre s-au intersectat și putem cu toții să colaborăm”, a precizat Lucia Peia, cadru didactic în cadrul școlii gazdă.

Comentarii

comentarii