Ziua Economistului a fost marcată la Universitatea „Eftimie Murgu” VIDEO

Ziua Economistului a fost marcată la UNiversitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Elevi, studenți absolvenți și atreprenori au participat la un workshop cu tema „Comunicarea eficientă dintre facultate şi stakeholderi”.
https://youtu.be/aPfluO05_vU
Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița a organizat un workshop cu tema „Comunicarea eficientă dintre facultate şi stakeholderi”, la care au fost invitaţi să participe potenţiali angajatori, parteneri de practică, elevi de la Colegiul Economic al Banatului Montan Reşiţa, studenţi, absolvenţi, alături de reprezentanți ai Asociației Generale a Economiștilor din România, filiala Caraș-Severin. Obiectivul acestui workshop este de a identifica aşteptările stakeholderilor Facultăţii de Ştiinţe Economice cu privire la îmbunătăţirea procesului de învăţământ, a setului de competenţe şi abilităţi solicitate pe piaţa muncii pentru absolvenţii economişti.
Ziua Economistului a fost marcată la Universitatea „Eftimie Murgu”. Acțiunea a fost organizată de Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița în parteneriat cu Asociația Generală a Economiștilor din România, filiala Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii