Ziua femeii cu daruri pentru doamnele din sănătatea reșițeană VIDEO

A intrat în tradiția Reșiței ca la început de primăvară voluntarul Liliana Gherle, cea care a mobilizat societatea civilă din Caraș Severin și nu numai să reconstruiască un spital pentru oameni și nu uite că majoritatea celor care lucrează la Spital sunt femei și astfel să le ofere o bucurie acum de Ziua femeii.

Așa cum s-a întâmplat în toate campaniile ei, Lili Gherle a mobilizat poliția, jandarmeria, pompierii militari, pe doctorul Emil Bunda și pe maestrul cofetar Anca Gaiță – prieteni de suflet. Au cumpărat flori, au făcut torturi și au plecat să ureze ,,La mulți ani” doamnelor domnișoarelor care lucrează la spital, dar și pacientelor internate în spital.

Acestei acțiuni de suflet în acest an i s-a alăturat Gabriela Stuparu, consilier județean și a contribuit financiar și managerul Spitalului Județean de Urgență, Alina Stancovici.

Dis de dimineață reprezentanții polițiștilor, pompierilor și jandarmilor au luat florile și s-au plecat din salon în salon și din secție în secție pentru a face bucurii femeilor doctorițe, farmaciste, asistente, infirmiere, îngrijitoare sau doar paciente.

Au fost lacrimi de emoții, s-au auzit cuvinte frumoase rostite de doamnele întâlnite astăzi. A fost bucurie și din partea celor care au dăruit, dar și din partea celor care au primit.

Și acest început de primăvară a demonstrat că atunci când oamenii se unesc creează fapte mari. ,,La mulți ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor și o primăvară frumoasă tuturor!

Comentarii

comentarii