Ziua Recoltei se mută la Câlnicel

Primăria Municipiului Reșita și SC PIEȚE REȘIȚA SRL, împreună cu Consiliul Local Reșita și Camera Agricolă a Jud. Caraș-Severin, organizează Zilele Recoltei în perioada 29.09-01.10 2017.
În acest an, evenimentul se va desfăşura în zona depoului de tramvaie de la Câlnicel – mai exact – pe tronsonul de drum de la intrarea în oraș dinspre Timișoara cuprins între podul CFR și semafoarele de la intersecția Kaufland. (loc în care în urmă cu 3 ani s-au ținut Zilele Reșiței). Având în vedere locul generos, la Câlnicel sunt aşteptaţi producători de legume şi fructe, artizani, mici fermieri, comercianți și tarabe cu fel de fel de lucruri ce își pot găsi locul în cămara sau bucătăria omului.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, resiteniii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon, la prețuri de producător, legume și fructe produse de localnici din județul Caraș Severin, miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri făcute după rețetele bunicilor, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor, bijuterii hand-made.

La standurile de la Zilele Recoltei vor fi prezenți cultivatorii si legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu: Fârliug, Belinț, Soceni, Gherteniș, Ezeriș precum şi din alte localităţi din zona.

Nici iubitorii de muzică populară și dansuri tradiționale din Banat nu au fost uitați, programul muzical venind în completarea evenimentului odată cu tot ce se pregătește pe grătarele și în ceaunele comercianților, astfel încât și gurmanzii Reșiței să fie mulțumiți. Vă așteptăm cu drag. Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii