Rambo din Ticvani – 60 de zile sub control judiciar si in cercetari

Actualitate

PLASAT SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU 60 DE ZILE PENTRU LOVIRI, AMENINȚĂRI ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Bărbatul din Ticvaniu Mare, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița. Împotriva lui s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii din Ticvaniu Mare, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Ticvaniu Mare a fost reținut ieri și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița care a dispus față de el măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În fapt, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la o slujbă în cimitirul din Ticvaniu Mare unde participau mai mulți cetățeni, cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, l-ar fi lovit cu pumnii pe un bărbat în vârstă de 27 de ani. În timpul conflictului, bărbatul de 26 de ani a mai agresat alte două persoane.
La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, în timp ce se afla pe o stradă din Ticvaniu Mare, bărbatul de 26 de ani l-ar fi lovit din nou pe bărbatul de 27 de ani, amenințându-l cu acte de violență, cel din urmă reușind să fugă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments