VIDEO Accident de circulaţie astă noapte la Moniom pe DN58B

Politie

Un accident de circulaţie a avut loc astă noapte pe DN58B la Moniom. Mai exact, în curbă de la ,,abator” , un autoturism condus de o femeie de aproximativ 30 de ani ce se îndrepta spre Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalată corespunzător prin indicatoare rutiere, a derapat și a lovit un alt autoturism ce venea din contră sens.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate destul de serios. Mai exact, cel mai șifonat din acest eveniment a ieșit autoturismul lovit. Ambele mașini au fost serios avariate și pentru a fi luate de la locul accidentului, a fost nevoie de platformele auto.

Şoferiţa care a produs accidentul a fost transportată la Spitalul de Urgență din Reșița iar circulația auto a fost oprită câteva minute pe ambele sensuri pentru efectuarea măsurătorilor de către polițiștii criminaliști și cei de la serviciul rutier. La fața locului a sosit un echipaj al pompierilor militari care au procedat la indepartarea bornelor de la bateriile electrice ale celor doua autoturisme.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

1 thought on “VIDEO Accident de circulaţie astă noapte la Moniom pe DN58B

Comments are closed.