VIDEO Accident de circulaţie astă noapte la Moniom pe DN58B

Un accident de circulaţie a avut loc astă noapte pe DN58B la Moniom. Mai exact, în curbă de la ,,abator” , un autoturism condus de o femeie de aproximativ 30 de ani ce se îndrepta spre Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalată corespunzător prin indicatoare rutiere, a derapat și a lovit un alt autoturism ce venea din contră sens.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate destul de serios. Mai exact, cel mai șifonat din acest eveniment a ieșit autoturismul lovit. Ambele mașini au fost serios avariate și pentru a fi luate de la locul accidentului, a fost nevoie de platformele auto.

Şoferiţa care a produs accidentul a fost transportată la Spitalul de Urgență din Reșița iar circulația auto a fost oprită câteva minute pe ambele sensuri pentru efectuarea măsurătorilor de către polițiștii criminaliști și cei de la serviciul rutier. La fața locului a sosit un echipaj al pompierilor militari care au procedat la indepartarea bornelor de la bateriile electrice ale celor doua autoturisme.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „VIDEO Accident de circulaţie astă noapte la Moniom pe DN58B

  • 10 ianuarie 2018 la 16:22
    Permalink

    Cata vreme era radarul in zona Abator – RAR nu s-a intamplat niciun accident.

Comentariile sunt închise.