102 sancțiuni în valoare de 98.970 de lei, pentru nerespectarea izolarii la domiciliu

102 sancțiuni în valoare de 98.970 de lei. In Caras- Severin sunt 137 de persoane in carantina. 31 de persoane au ajuns la sfarsitul perioadei de carantina si au putut parasi locatiile. 2096 de persoane sunt autoizolate si 478 au parasit autoizolarea. Cinci persoane au fost vindecate.

Polițiștii din Caraș-Severin continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ultimele 24 de ore, 111 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare  în cazul a 1.199 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

102 sancțiuni în valoare de 98.970 de lei. Ca urmare a acțiunii au fost aplicate 102  sancțiuni contravenționale, în valoare de 98.970 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare, privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

102 sancțiuni în valoare de 98.970 de lei. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comentarii

comentarii