Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate! – 500 viziere in Linia întâi!

Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate! – 500 viziere in Linia întâi!. Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, format din cadre didactice și studenți, comunică bilanțul campaniei Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate! după două săptămâni de activitate.

Până în prezent au fost realizate și distribuite gratuit 455 de viziere de protecție către diferite entități din regiunea Banatului de Munte, aflate, prin natura activității, în prima linie de luptă împotriva pandemiei SARS-CoV-2: Spitalul Județean de Urgență Reșița (la 14 secții din cele trei staționare), Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Centrul de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” Reșița, Inspectoratul de Jandarmi județean „Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, Crucea Roșie Română filiala Caraș-Severin, Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – compartimentul boli infecțioase.

Pe această cale aducem mulțumiri pentru efortul și munca permanentă  depusă de echipa din universitatea reșițeană angrenată în această inițiativă civică, precum și celor care, prin donațiile realizate, au sprijinit nemijlocit campania, de la entități publice și private, la persoane fizice.

Campania continuă!

Comentarii

comentarii