Turismul de pe Muntele Mic afectat de masurile anticovid VIDEO

Turismul de pe Muntele Mic afectat de masurile anticovid. Prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, adoptată ieri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, vine, pe lângă modificarea intervalului orar în care nu este permisă deplasarea în afara locuinței, și cu restricții în stațiunile montane. În Caraș-Severin, este vizată zona Borlova-Muntele Mic.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, ieri, limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din hoteluri sau pensiuni în 22 de stațiuni în care se sporturi de iarnă, din 14 județe. Printre acestea se află și zona Borlova-Muntele Mic.

Horațiu Buna, unul dintre investitorii importanți de aici, spune că, deși sezonul este pe sfârșite, măsura îi afectează pe administratorii pensiunilor și ai pârtiilor de pe Muntele Mic.

Aceasta este, practic, a doua lovitură pentru Muntele Mic, unde numărul turiștilor a început, deja, să scadă, o dată cu carantinarea Timișoarei.

Turismul de pe Muntele Mic afectat de masurile anticovid. Restricția de cazare nu va fi aplicată și în cealaltă zonă montană turistică din Caraș-Severin, Semenic, acesta nefiind inclusă în lista întocmită de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Comentarii

comentarii