Actualitate

270 de locuri de muncă oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat azi, 12 aprilie 2019, Bursa generală a locurilor de muncă, la Reşiţa şi Băile Herculane. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă a avut loc la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café, iar la Băile Herculane, la sala de sport din incinta Liceului “Hercules”.

43 de agenţi economici au fost prezenți în cele două locații de desfășurare a evenimentului (28 la Reşiţa şi 15 la Băile Herculane). Aceștia au oferit persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 270 locuri de muncă(173 la Reşiţa şi 97 la Băile Herculane). Din cele 289 de persoane participante (171 la Reşiţa şi 118 la Băile Herculane), 82 persoane au fost selectate în vederea încadrării (54 la Reşiţa şi 28 la Băile Herculane) iar 22 persoane au fost încadrate în muncă(4 la Reşiţa şi 18 la Băile Herculane).
Şi la această ediţie locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate, la Bursa de la Reşiţa predominând locurile de muncă din domeniul serviciilor şi comerţului, iar la Băile Herculane, locurile de muncă din domeniul hotelier. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite locuri de muncă de în meserii precum: ingineri de diferite specializări, asistent manager şi ingineri proiectanţi.

La Reşiţa au fost încadrate în muncă 4 persoane în meseria de agent curier, iar persoanele încadrate la Băile Herculane au ocupat locuri de muncă de camerista hotel (4), ospătar (4), bucătar (5), lucrător comercial (3) şi spălător vase (2).

Atât agenţii economici, cât şi persoanele participante la eveniment au fost informați cu privire la serviciile oferite, precum şi facilităţile de care pot beneficia șomerii şi angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenţiei.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin

Comentarii

comentarii