3 intervenții de stingere a incendiilor, produse pe raza municipiului Reșița, în decurs de 9 ore

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit în cursul zilei de ieri pentru stingerea a trei incendii, produse pe raza municipiului Reșița, din fericire nefiind înregistrate victime.

          Astfel, în jurul orei 09.52, pompierii militari reșițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea focului care a cuprins acoperișul anexei unei case, cauza incendiului fiind coșul de fum necurățat de funingine, pompierii militari salvând bunuri în valoare de aproximativ 15.000 lei.

O a doua intervenție de urgență a fost în jurul orei 16.26, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins sala (cortul) de evenimente a unui restaurant – pensiune de la marginea orașului, pompierii militari reșițeni localizând rapid incendiul și impiedicând astfel extinderea acestuia la clădirea principală, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 120.000 lei. In urma incendiului, au fost distruse de foc cortul cu întreg mobilierul și dotarea acestuia, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică, ca urmare a unui cablu electric cu izolație deteriorată în urma unei acțiuni fizice.

 Cea de-a treia interventie a pompierilor militari cresiteni, a fost în jurul orei 17.00, la acoperișul unui garaj al unui atelier de dezmembrări auto, pompierii militari salvând bunuri în valoare de aproximativ 12.000 lei, cauza incendiului fiind coșul de fum necurățat de funingine al sobei de incalzire.

Comentarii

comentarii

One thought on “3 intervenții de stingere a incendiilor, produse pe raza municipiului Reșița, în decurs de 9 ore

Comments are closed.