5 persoane au trecut pe lângă moarte astă noapte – Au scăpat datorită centurilor de siguranță VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc astă noapte pe FDN58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. 5 persoane au trecut pe lângă moarte astă noapte datorită centurilor de siguranță.

Un autoturism ce rula dinspre Caransebeș în care se aflau 5 persoane și condus de un tânăr de 19 ani cu carnet de conducere de câteva luni, a intrat cu viteză într-o curbă la ieșirea din Soceni. Autoturismul a intrat în derapaj, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un microbuz ce tracta o platformă auto pe care se afla …un alt microbuz.

În urma impactului, autoplatforma s-a răsturnat iar autoturismul care a provocat accidentul a fost distrus în proporție de 80%. Cei 5 ocupanți ai mașinii au fost răniți și au suferit traumatisme pe tot corpul, dar nici unul nu are viața pusă în pericol. Ba mai mult, după primul ajutor acordat de paramedici de la SMURD și personalul medical de pe mașina ambulanței, pe propria răspundere, toți au refuzat transportul la spital.

,,Faptul că toți au purtat centurile de siguranță, le-a salvat viața. Toți au ieșit singuri din mașină” spune plutonierul adjutant Armin Tripa – comandantul echipajului de pompieri militari de la ISU Semenic care a intervenit la locul accidentului și a asigurat măsurile PSI. .

La controlul cu aparatele etilotest și drugtest, ambii șoferi au ieșit negativi. Din primele cercetări, a reieșit că o cauză probabilă a producerii accidentului este lipsa de experiență a șoferului și viteza excesivă în curbă. Șoferul microbuzului a scăpat doar cu traumatisme minore și o spaimă zdravănă. Circulația între Reșița și Caransebeș a fost oprită mai bine de o oră pe ambele sensuri.

Comentarii

comentarii

One thought on “5 persoane au trecut pe lângă moarte astă noapte – Au scăpat datorită centurilor de siguranță VIDEO

  1. Vai, ce accident teribil! E incredibil că toți au supraviețuit, și asta grație centurilor de siguranță. Un exemplu clar de ce acestea sunt atât de importante.

    Mă întreb totuși, cum a putut un tânăr de doar 19 ani cu carnet de câteva luni să conducă o mașină cu încă patru persoane? Lipsa de experiență și viteza excesivă sunt o combinație periculoasă, mai ales într-o curbă.

    Și ce să zic despre faptul că au refuzat să meargă la spital? Sper că nu vor avea probleme de sănătate ulterioare din cauza asta. ‍♂️

    O situație care ar trebui să fie o lecție pentru toți șoferii, mai ales pentru cei tineri. Conducerea prudentă salvează vieți!

Comments are closed.