50 locuri de muncă la recoltare de fructe în Spania

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania, oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc. Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor, programul de lucru fiind între orele 8-15 , cu o pauza de masă de o jumătate de oră. Nu se solicită cunoaşterea vreunei limbi străine, salariul oferit fiind de 38 euro net/zi.

Cazarea este contracost: 40 euro/lună, transportul spre Spania va fi plătit de lucrător, iar transportul de reîntoarcere va fi plătit de companie la terminarea contractului. Durata contractului este din 20 februarie 2019 până în 20 iunie 2019.

Persoanele cu domiciliul în județul Caraş-Severin care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin, din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, tel 0255/212160, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.
Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019.

Comentarii

comentarii