Lucruri surprinzătoare despre sex. Bărbații și femeile, față în față

Barbatii si femeile se comporta diferit in pat. Cand vine vorba de sex, fiecare gen se prezinta intr-un fel caracteristic. Iata 7 lucruri de-a dreptul surprinzatoare despre sex, la femei si barbati.

1. BARBATII SE UITA LA…, IAR FEMEILE LA…
Mai multe analize sociologice arata ca barbatii se uita prima oara la fundul si sanii unei femei si abia apoi se preocupa de latura lor sufleteasca. De cealalta parte, femeile cauta mai intai comunicare si sunt atente la felul in care reprezentantii sexului tare zambesc ori privesc.

2. SEXUL TE FACE FERICIT
Nu este o lozinca. In momentul orgasmului, corpul tau elibereaza endorfina, hormonul fericirii. Femeile se pot trata de migrenele insistente prin sex, iar barbatii pot preveni apatia facand dragoste cu persoana iubita.

3. ALCOOLUL AJUTA LA ERECTIE (?)
Specialistii americani sustin ca alcoolul, in cantitati moderate, poate ajuta la potenta barbatului. Un pahar de vin este suficient pentru ca barbatul sa simta dorinta sexuala intensa. De la al doilea pahar, in schimb, libidoul incepe sa scada iar erectia nu mai este posibila.

4. POZITIA MISIONARULUI POATE DISTRUGE RELATIA
Atat femeile cat si barbatii sunt adeptii acestei pozitii sexuale, insa, potrivit cercetatorilor britanici, aceasta pozitie devine rutinanta si duce cel mai adesea la ruptura. Incercati sa aduceti noutate in partidele de amor, schimband si pozitiile sexuale.

5. SEXUL FACUT MECANIC DISTRUGE… SEXUL
Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au realizat un raport in care scriu ca sexul nu inseamna doar o activitate mecanica si asta ii deranjeaza pe 70% dintre oameni, cele mai multe fiind femei. Sexul inseamna arta, preludiu si atentie acordata pe tot parcursul noptii de amor.

6. IN CE CONDITII POTI DEVENI SEXY
Studiile stiintifice arata ca esti sexy daca primesti atentie din partea oamenilor. Creierul produce semnale care se transmit la nivelul tuturor organelor, astfel incat te infrumusetezi si devii mai degajat pe loc daca cineva iti spune ca te place. Stima de sine are un rol important in viata sexuala a fiecaruia.

7. BARBATII SUNT MAI PRETENTIOSI LA SEX
Cercetatorii canadieni sustin ca barbatii sunt mai mofturosi cand isi aleg o partenera. De asemenea, numarul barbatilor care se preocupa in mod excesiv de ingrijirea corporala este in crestere cu pana la 60% fata de acum un deceniu, intrecand uneori si femeile la capitolul cosmetica.

sursa http://mebias.net/lucruri-surprinzatoare-despre-sex-barbatii-si-femeile-fata-in-fata/

Comentarii

comentarii