VIDEO Resitenii inca mai cred in bunatate – Reșițenii au înțeles importanța cuvântului „ajută”

Campania destinată oamenilor străzii din Reșița i-a mobilizat pe cei care încă mai cred în bunătate. Zeci de plase cu haine, pături și alimente au fost aduse astăzi în Parcul Tricolorului.
Strigătul de ajutor al tânărului Alin Savu nu i-a lăsat indiferenți pe reșițeni. Oamenii cu suflet au venit în Parcul Tricolorului cu ce aveau pe acasă: haine groase, pături, geci de iarnă și alimente. Toate au ca destinație persoanele fără adăpost care înfruntă frigul pe străzile Reșiței.
Cei care au venit cu plase spun că astfel de campanii sunt binevenite. Cu toții avem acasă haine pe care intenționăm să le aruncăm, în timp ce alții nu își permit să și le cumpere din magazin.

Câteva persoane care erau vizate de campanie au fost prezente în parc. Oamenii au ținut să le mulțumească celor care le-au întins o mână de ajutor într-o perioadă în care temperatura scăzută din termometre este cea mai mare problemă.

Reșițeanul Alin Savu a declarat că ideea campaniei i-a venit după ce a văzut o acțiune similară desfășurată în Bulgaria, acolo unde oamenii cu suflet au îmbrăcat copacii, astfel încât persoanele care au nevoie de haine să se poată servi. Tânărul nu se află la prima campanie de ajutorare a semenilor. De câțiva ani, în prag de sărbători, Alin Savu strânge produse pentru familiile nevoiașe.

Comentarii

comentarii