Practici de tip mafiot la Reșița – familia unui polițist amenințată cu moartea

Mihail Octavian Munteanu, agent şef adjunct de poliţie la IJP Caraș Severin, a ajuns la capătul răbdării și a decis că este momentul să vorbească și să dea în vileag presiunea și șicanele la care este supus el și familia sa de ceva timp.
Agentul şef adjunct de poliţie Mihail Octavian Munteanu din Reşiţa, spune că anumiți șefi din IJP Caraș Severin, îl persecută și-i fac fel de fel de șicane pentru că a îndrăznit să ceară anumite drepturi salariale și îmbunătățirea condițiilor de lucru fiindcă în acest moment, într-un birou de doar 14 metri pătrați, lucrează cinci oameni. Cinci oameni cu cinci computere – astfel că la jumătatea programului de lucru, cu greu se mai poate lucra acolo. Polițistul Munteanu spune că i s-au făcut fel de fel de șicane, că i-au fost trimise pe cap controale peste controale, mai ales după ce a fost ales ca vicepreședinte în Sindicatul National al Agentilor din Politie, soția i-a fost dată afară din serviciu la intervenția anumitor persoane, într-un cuvânt, că s-au făcut presiuni asupra lui și cu toate astea, lucrurile au fost tergiversate voit și nu s-a luat nici o măsură. Nu insistăm prea mult asupra acestor probleme până ce, conform, deontologiei și procedurii jurnalistice, nu obținem și poziția celorlalte părți implicate în aceast caz pentru a putea prezenta și punctul lor de vedere.

Întorcându-ne la polițistul Munteanu și săptămâna aceasta, din păcate, totul a culminat cu amenințări cu moartea la adresa familiei sale- amenințări cumplite, care i-au fost postate soției polițistului pe facebook în mesaj privat. Cuvintele folosite în acest mesaj sunt de o duritate extremă, sunt special căutate, iar propozițiile au un efect devastator asupra celui care le citește. Nici nu vrem să ne gândim ce a fost în sufletul bieților părinți atunci când au citit respectivul mesaj. Cu toate acestea, agentul şef adjunct de poliţie, Mihail Octavian Munteanu, nu s-a speriat, și a anunțat …poliția de cele întâmplate și a făcut publică amenințarea respectivă.

Polițistul Munteanu spune că a prezentat șefilor săi amenințarea primită, a anunțat responsabilii din MAI încă de marți dimineața despre acest lucru și cu toate acestea, abia miercuri după-masa i s-a asigurat protecția familiei. Așa cum spuneam la început, ne limităm doar la declarațiile făcute de agentul şef adjunct de poliţie Mihail Octavian Munteanu, până în momentul în care vom avea și poziția oficială a IJP și a Parchetului. Mai jos vă prezentăm amenințarea trimisă familiei Munteanu, vă avertizăm, cuvintele sunt de o violență extremă și au un puternic impact psihologic asupra cititorului.

,,Am aflat unde locuieşti. Tu şi familia ta. Mai ales copilul ăla al tău pe care îl iubeşti atât de mult. Ştiu cine eşti, ştiu locurile pe care le frecventezi. Tu. Şi copilul tău. Îţi ştiu numerele de telefon şi adresele de e-mail. Îţi ştiu conturile de pe marele Internet. Ba chiar îţi ştiu şi conturile bancare. Ştiu totul despre tine. Şi despre copilaşul tău adorat. Vă ştiu slăbiciunile, punctele slabe. Una din slăbiciunile tale este chiar copilul tău, punctul tău slab. Sunt un geniu, aşa-i?
Te voi lovi acolo unde te doare mai tare. Când te aştepţi mai puţin. Te voi lua prin surprindere. Te voi urmări. Şi voi râde de tine. De copilul tău. De teroarea voastră. Vă voi privi din umbra. Nici nu vă puteţi imagina cine sunt şi ce vă voi face. Cum îţi place ţie să zici: veţi muri cu dreptatea în mână. În timp ce eu voi râde şi mă voi bucura de fiecare clipă de durere a voastră.
Şi înainte să întrebi: nu, nu am nici un Dumnezeu. Oricum, Dumnezeu nu este „ceva“ pe care poţi să îl ai, aşa pur şi simplu. Dar văd că tu, draga Mariana, îl ai pe Dumnezeu. Foarte interesant. Abia aştept să văd cum acest Dumnezeu te va salva pe tine. Dar mai ales pe copilaşul tău drag.
Îţi voi prinde băiatul şi îl voi măcelări ca pe un porc de Crăciun. Ahhh şi ce Crăciun vă fi! Vezi tu, pentru mine este Crăciun de fiecare date când măcelăresc pe cineva. Următorul pe lista mea este băiatul tău. Abia aştept să îi tai beregata încet, încetişor, să simtă fiecare clipă de agonie. Cuţitul meu îi va şterge definitiv acel rânjet tâmp de pe fată. Şi nu te îngrijora, îl voi omorî încet. Să simtă fiecare secundă de agonie şi groază, frica, teroarea. După ce termin, ţi-l voi trimite prin poştă, bucată cu bucăţică.
Şi ştii ce este cel mai minunat? Că nimeni nu mă va prinde. Niciodată. Îţi voi omorî copilul şi nimeni nu mă va pedepsi niciodată. Băiatul tău va muri cu „dreptatea în mână“.
Bucură-te de ultimele clipe alături de băieţelul tău iubit. Ia-ţi adio de la băieţelul tău. Cât încă mai ai timp…“

În cursul zilei de azi vom reveni cu un material video cu toate părțile implicate în acest caz extrem și se pare că unic în istoria IJP Caraș Severin.

Comentarii

comentarii